Professionell bilvård i Farsta centrum

Vi utför professionell bilvård till företag och privatpersoner och erbjuder bl a invändig och utvändig tvätt, motortvätt, kemtvätt av interiör, tvätt av läderklädsel, sanering av lukt, polering, vaxning och helrekonditionering.

Bilvård

 • Utvändig tvätt 375 kr*
  Vi tvättar utsidan på din bil. Vid behov börjar vi med att applicera petroleumbaserad avfettning. Därefter appliceras alkalisk föravfettning. Vi låter avfettningen verka och lägger på ett fälgrengöringsmedel. Sedan spolas bilen noggrant av med högtryck för att få ytan så ren som möjligt innan vi schamponerar din bil med skonsam och mjuk tvättsvamp. Sedan följer avtorkning med skonsamma silikonskrapor och mjuka microfiberdukar.
 • Invändig tvätt 475 kr*
  Vi tvättar insidan på din bil och börjar med att dammsuga klädsel, mattor och golv. Därefter rengör vi instrumentpanel, ventilationsgaller och alla hårda ytor. Samtliga rutor tvättas både invändigt såväl som utvändigt.

 

SKISS_Turtle-Wax_Bilfin_2017-05-09_076
SKISS_Turtle-Wax_Bilfin_2017-05-09_210
 • Heltvätt 695 kr*
  Utvändig och invändig tvätt enligt ovan och detaljering; dvs rengöring av lister, stötfångare och andra plastdetaljer.
 • Kemtvätt av textilier fr. 1095kr*
  Kemtvätt av bilens säten/textilier. Rekommenderas att göra i samband med invändig tvätt fr. 475kr*
 • Läderbehandling fr. 995kr*               Tvätt av läderklädsel. Vi återger lädret dess ursprungliga fräschhet och mjukhet. Lädret rengörs och återfuktas.
 • Sanering & Ozon fr. 1980 kr*
  En invändig tvätt enligt ovan och med hjälp av specialutrustning samt saneringsmedel tar vi bort oönskade dofter från exempelvis rök, djur och kemikalier.
 • Polering och Maskinvax fr. 2100 kr*
  Vi polerar lacken på bilen i flera steg och tar bort oxid såväl som mindre repor i lacken. Därefter tvättas bilen och lackytan görs kemiskt ren innan vi förseglar med ett premiumvax från Turtle Wax Pro.
 • Helrekonditionering fr. 3400 kr*
  Vi tvättar utsidan på din bil. Vid behov börjar vi med att applicera petroleumbaserad avfettning. Därefter appliceras alkalisk föravfettning. Vi låter avfettningen verka och lägger på ett fälgrengöringsmedel. Sedan spolas bilen noggrant av med högtryck för att få ytan så ren som möjligt innan vi schamponerar din bil med skonsam och mjuk tvättsvamp. Sedan följer avtorkning med skonsamma silikonskrapor och mjuka microfiberdukar. Vi tvättar insidan på din bil och börjar med att dammsuga klädsel, mattor och golv. Därefter rengör vi instrumentpanel, ventilationsgaller och alla hårda ytor. Rengöring av dörrarnas alla falskanter. Samtliga rutor tvättas både invändigt såväl som utvändigt. Genom att kombinera tryckluft och interiörtvättmedel så får vi interiören att bli helt ren in i minsta detalj. Vi polerar lacken på bilen i flera steg och tar bort oxid såväl som mindre repor i lacken. Därefter tvättas bilen och lackytan görs kemiskt ren innan vi förseglar med ett premiumvax från Turtle Wax Pro.
 • Invändig rekonditionering fr. 1750kr*
  Vi tvättar insidan på din bil och börjar med att dammsuga klädsel, mattor och golv. Därefter rengör vi instrumentpanel, ventilationsgaller och alla hårda ytor. Rengöring av dörrarnas alla falskanter. Samtliga rutor tvättas både invändigt såväl som utvändigt. Genom att kombinera tryckluft och interiörtvättmedel så får vi interiören att bli helt ren in i minsta detalj.

*Pristillägg tillkommer för SUV/Buss/Byggbil