Gör som 100-tals företag i södra Stockholm - anlita Bilfin.

  • Håll koll på era fordonskostnader genom att anlita oss för era biltvättar, helrekonder, däckskiften, däckinköp & däckförvaring.​

  • Samla era månadskostnader med en detaljerad & specificerad månadsfaktura för en enkel och smidig hantering för er ekonomiavdelning.​

  • Förläng livslängden på företagets bilar genom att lackskyddsbehandla dem hos oss.
  • Bilfin erbjuder helhetslösningar med lackskydd, bildekor och solfilm under samma tak.

  • Vi skräddarsyr en helhetslösning för din vagnpark på ditt företag.
p_Turtle-Wax_Bilfin_2017-05-09_173

Ett urval av våra företagskunder

Vasilios Sarilidis, Projektledare STARK Fasadgruppen

”Uppkom ett antal nedskitade bilar på byggarbetsplatsen. De oskyldiga bilägarna skickade vi till Bilfin för att få sina bilar tvättade & polerade på direkten. Bilarna vart som nya vid hämtning. Bilfin är pålitliga och seriösa yrkesmän”

 

Jammin Abugalala, Key account manager Candy People

“Har ett bemötande i världsklass. Har varit resande säljare i 13år och har aldrig varit i kontakt med en biltvätt som är så lyhörda. För oss på Candy People så fungerar dom som en one-stop-shop, biltvätt-rekond-däckhotell.
Rekommenderar starkt företagslösningen!”

 

Martin Jaldefors, Säljare Svenska Bilgruppen

”Bilfins service när det gäller rekonder är top of the line. Vi anlitar de när vi behöver se fanatiska resultat samtidigt som våra kunder vill ha sina nyinköpta bilar levererade fort. Grymt bra service med hämtning och lämning från våra bilhallar.”

 

Felicia Issjö, Försäljning Klimatbyrån

”Det är så smidigt att Bilfin har säte i Farsta Centrum då vi oftast brukar kombinera våra luncher med att samtidigt få tjänstebilarna tvättade under tiden. Effektivt och alltid bra resultat!”

 

Martin Garbarczyk, Grundare Relatable

”Hos Bilfin hittade vi allt som vi letade efter. Kunna ha en proffsig partner, där vi kan samla all våra sommar- och vinterförvaringar av däck, kunna lackskydda våra bilar, se till att de tvättas och sköts miljövänligt och att vi kan få det fakturerat månadsvis och redovisat på ett tydligt sätt är så smidigt, sen är det alltid lika trevligt att titta förbi gänget med, alltid bra service”

Salem Salvo, Bygg- & Projektledare Infrakonsult

”Seriöst, proffsigt, strukturerat och miljövänligt. Känns tryggt och tidseffektivt att sköta och underhålla våra däck och fordon hos Bilfin gänget.”

Andreas Lejon, VD Lejon & Götestam Bygg

”Vi kör bla däckskifte & däckförvaring hos Bilfin. Sjukt smidigt för oss att kunna boka några bilar varje dag när det är dags för däckskifte. Under några dagar skiftar vi däck på alla våra företagsbilar utan att det rubbar vårt arbetsschema.”

Robert Kaczynski, VD Liljeholmens Plattsättning

”Sedan vi blev tipsade om Bilfin i Farsta så har arbetslivet i samband med säsongsskifte på hjulen blivit en fröjd. Vi sparar tid och pengar på att låta proffsen på Bilfin sköta allt när det gäller de bitarna samtidigt som vi vet att våra däck förvaras korrekt. Duktiga och tillmötesgående”

Daniel Söderlund, Säljare First Class Brands Of Sweden

”Då vårt huvudkontor har säte i Lund och det blir en hel del resor i Sverige är det alltid skönt att veta att Bilfin ser till att våra bilar är rena och fina och redo för nya äventyr. Att även slippa krångla med däckförvaring och däckskiften varje säsong är en lyx, det tar bara 15min för personalen på Bilfin att få på våra vinterdäck som vi har på förvaring hos dem.”

Sussan Hafdell, Capio Vårdcentral Farsta

”Bilfin ligger centralt till i Farsta Centrum och deras bokningssystem är smidigt och enkelt med sms bekräftelser & påminnelser. För våran del är det viktigt ur ett hälsoperspektiv att våra fordon är rena och säkra. Därför nyttjar vi även deras däckhotellstjänst då de inventerar och meddelar i god tid när det är dagas för oss att köpa in nya däck.”